Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Szukam biura podróży
Re: Szukam biura podróży
Ja niestety nie mam wystarczającego doświadczenia w tym obszarze tematycznym. Dlatego też raczej dość ciężko będzie mi w tym obszarze tematycznym coś doradzić.
Gasić obecne pożary, potem przejmować się tymi, które dopiero wybuchną.
Dzięki wielkie za sprawdzone porady w tym temacie. Z całą pewnością przyda mi się to 

Żyć i umrzeć bez żalu - oto moja jedyna religia.
Jest takie biuro podróży, które z powodzeniem organizuje wycieczki do Azji. Zerknij sobie na http://ctpoland.com.pl/ . W ofercie np. Tajlandia, Chiny, Japonia, Indie, Birma, Wietnam, Laos i inne. Z tego, co pamiętam to ofertę rozszerzyli też na Kanadę, Nową Zelandię, Australię, Armenię, Iran. Na stronie masz podany aktualny kalendarz wycieczek.
Biura podróży mają bardzo bogatą ofertę, ale czy nie lepiej podróżować samemu? Więcej wtedy zobaczymy i zintegrujemy się z miejscową ludnością. Na początku będzie trudno, ale warto.
Warto poszperać w Sieci w tym temacie. Sądzę, że to będzie bardzo dobre rozwiązanie.
Nie pomaga się ludziom, robiąc za nich to, co sami mają zrobić – Abraham Lincoln
Dokładnie, internet będzie tutaj kopalnią dobrych biur 

Popieram- lepiej na własną rękę coś załatwić, wtedy można sobie dopasować cały wyjazd i różne atrakcje pod swoje preferencje. Tutaj masz trochę porad dotyczących noclegu. Lepiej wiedzieć takie rzeczy 

iTAKA TO SUPER BIURO POLECAM
)

- karley.marquardt
Warto jest poczytać opinie innych osób, przed ostatecznym wyborem biura.