Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Śmieszna komedia
Moderator: kris_k
Re: Śmieszna komedia
Mi się podoba seria Pitbull, kręcone w stylu sprzed lat, nie tak jak te "śmieszne" komedie teraz..
-
Jaś Fasola haha
to jest klasyk, który zawsze śmieszy. Nigdy nie przestanę podziwiać tego filmu;p

EuroTrip jest niesamowity - bawi nawet po latach. No i obraz Europy jaki tam jest - cudeńko
Zwłaszcza nasze okolice bawią 

Ze swojej strony mogę polecić 'Job, czyli ostatnia szara komórka', niby standardowa polska obsada, ale klasyki nigdy nie przestaną śmieszyć
Mnie do dziś śmieszą stare komedie z Flipem i Flapem, oraz Abott i Costello. Polecam wszystkim.
Dla mnie numerem jeden są "chłopaki nie płaczą".
-
- Kontaktowanie:
Ja z komedii najbardziej polecam Nietykalni. Mogę ją obejrzeć kilka razy i dalej mnie śmieszy i bawi:)
Obejrzałam Kac Vegas, ponieważ wszyscy mówili, że to taki zabawny film. Był ok, ale rzadko kiedy się śmiałam oglądając go.
No mnie oczywiście śmieszył Kac Vegas
a z polskich to ostatnio całkiem spoko było "7 rzeczy, których nie wiecie o facetach".

-
A coś więcej ? Bo nie wydaje mi się, żeby to była komedia, to jakaś strona internetowa...
Bardzo śmieszą mnie stare, polskie komedie np. Miś, Konopielka, czy Sami Swoi. Polecam - najlepsze komedie wg mnie
.