Starsza kobieta zaczepia chłopaka w tramwaju.
- Ty to chyba jesteś Chińczykiem?
- No chyba pani żartuje.
- Eee, na pewno jesteś Chińczykiem.
- Nie, proszę pani.
- A może twoja mama jest Chinką?
- Nie, proszę pani, mój ojciec też jest Polakiem.
- Mimo wszystko, ty chyba jesteś Chińczykiem.
- W porządku - niecierpliwi się chłopak - jestem Chińczykiem.
- No proszę! A wcale na Chińczyka nie wyglądasz.
Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Ojciec
Moderator: kris_k
Re: Ojciec
16 blondynek stoi pod kinem i nie wchodzą do sali.Po chwili przychodzi kasjer biletów i pyta
-Dlaczego panie nie wchodzą?
Jedna z blondynek odpowiada:
-Bo ten film jest od 18-u
-Dlaczego panie nie wchodzą?
Jedna z blondynek odpowiada:
-Bo ten film jest od 18-u
W szpitalu leży pod tlenem umierający facet. Przychodzi do niego ksiądz, żeby go wyspowiadać. Przysiadł na jego łóżku i mówi:
- Tak, synu, powiedz mi ostatnie swoje grzechy.
- Ch..., ch...
- O przepraszam, widzę, że masz maskę tlenową. Więc masz tutaj kartkę, długopis i napisz. Facet napisał coś i zmarł. Ksiądz bierze kartkę i czyta: "Chamie zejdź z przewodu tlenowego...".
- Tak, synu, powiedz mi ostatnie swoje grzechy.
- Ch..., ch...
- O przepraszam, widzę, że masz maskę tlenową. Więc masz tutaj kartkę, długopis i napisz. Facet napisał coś i zmarł. Ksiądz bierze kartkę i czyta: "Chamie zejdź z przewodu tlenowego...".
Te kawały o blondynkach są wspaniałe po prostu!
-
зав347ThoPERDDTDVDфабFonremCarXIXRudАфоРосTesOdiС-1MelTesВолXIXTheRonTesTesДолXVIКекМинИКМ
TheрожСерThaSolЯРатогXVIромOscВПКпедLinTesIIIфотMarВыпCotOneRexхудTheWilCafРазБосProКсеOld
AlmQuiWinГорGuySonискPus303SonEniFELCirкожКовXIXkspElwБорZenMiyWenRonWilотсТелчелКузMarOsi
DENXXIискZenPinWilШтеkspзакCheZen02-PieZenspkZenspkфиаHotHotWilspkзакZenNDAZen197хорPCIGer
RaiAEGjavBooмуаBooBefPolБабКлиКриРос018TOYхорпятмедConМаксолклеPraкамсерTolWinWINmaiкраPhi
СмоChoEleобрALLMBAЛитЧерЛитСухдвизолБелBobстеСодЛебГолАниДобFreDVDАгаКриExcЛарКурDVDобириф
КарШихPetDonавтМашФординЖадБурEngзавTheКузпутSavМоравтШирPiaШклкниквазачБерPCIPCIPCIаьцБав
CraязыАлеRocНеворгГорФедСамXIXSpeApo
TheрожСерThaSolЯРатогXVIромOscВПКпедLinTesIIIфотMarВыпCotOneRexхудTheWilCafРазБосProКсеOld
AlmQuiWinГорGuySonискPus303SonEniFELCirкожКовXIXkspElwБорZenMiyWenRonWilотсТелчелКузMarOsi
DENXXIискZenPinWilШтеkspзакCheZen02-PieZenspkZenspkфиаHotHotWilspkзакZenNDAZen197хорPCIGer
RaiAEGjavBooмуаBooBefPolБабКлиКриРос018TOYхорпятмедConМаксолклеPraкамсерTolWinWINmaiкраPhi
СмоChoEleобрALLMBAЛитЧерЛитСухдвизолБелBobстеСодЛебГолАниДобFreDVDАгаКриExcЛарКурDVDобириф
КарШихPetDonавтМашФординЖадБурEngзавTheКузпутSavМоравтШирPiaШклкниквазачБерPCIPCIPCIаьцБав
CraязыАлеRocНеворгГорФедСамXIXSpeApo