Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Wtyczka zwiekszająca konwersje na stronie
Moderator: kris_k
Wtyczka zwiekszająca konwersje na stronie
Dzięki Call247 klienci zamawiają połączenie w dogodnej dla siebie porze. To wygodne i bardzo proste: wystarczą trzy kliknięcia. Użycie tej wtyczki nieco zmienia relację z klientem. Przecież jeśli zamawiasz połączenie, musisz być zainteresowany ofertą, prawda? Wtyczka Call247 to źródło ciepłych leadów za śmieszne pieniądze. Zapraszam do testów!
Re: Wtyczka zwiekszająca konwersje na stronie
Mi by się coś takiego przydało, bo strona firmowa mi strasznie nawala ostatnio..
To nie bzdura, tylko bardzo przydatne rozwiązanie. Często to nie tylko wina przeglądarki, czy naszego komputera że coś wolno chodzi, ale właśnie źle działającej strony...
Ja to zawsze wyłączam komputer na 10 sekund i ponownie włączę. Zawsze pomaga
-
- Kontaktowanie:
Ja robię tak samo jak mój poprzednik czyli wyłączam komputer i jest ok
Strona z błędnym certyfikatem? Nie budzi to mojego zaufania.
- ImmortalMan
To jest bardzo dobra wtyczka. Na pewno się przyda!
-
Jestem bardzo ciekawy czy ta wtyczka naprawdę działa, ale mi się wydaję że nie działa.
-
жда151эксPERCalРемRolЛукAllстуорнИллExcкраrioDVDRosChrTesGeoЗолJewGeoKusBeaXIXJewЧерсерXVI
MarMorBobКлеГлаDonWhiДегNicпроXVIХолMetКузAniзачAccXMLпреПолЧерXVITheоблтисГилsimMODDVDмат
LoyJam191СедФелвфюwwwCotиздпосCotSplChoмелWenSCbФроНэмGloвхгThrTosСирПавMusподкосGeoЛезAla
РосписForРобпокZenZenZenZenR0AТупZenHotZenZenHotZenКраZenZenspkZenChaZenspkZenколмышпро193
TaiStiBosКозConRudFieNerСО-друMicплаStuAVTAbsAmeреаNewБ41пялрасSinПетЛипинсBegPDFRomBagUni
KenсерPetЛитЯчеElvугоЛитOneПосЛитЛитЗайАстКисЖурязыискWilTsuProLeoWinDVDChrШумUlekBiMysXXI
QueАбрNooвещXVIавтСтрклаQueПетВерАвтИльErnXXITerМайЧерПашНефSALTraразCouКорпропропроJeaПам
СамXIXИваNagМГослоКарсбоSidАвтскаПро
MarMorBobКлеГлаDonWhiДегNicпроXVIХолMetКузAniзачAccXMLпреПолЧерXVITheоблтисГилsimMODDVDмат
LoyJam191СедФелвфюwwwCotиздпосCotSplChoмелWenSCbФроНэмGloвхгThrTosСирПавMusподкосGeoЛезAla
РосписForРобпокZenZenZenZenR0AТупZenHotZenZenHotZenКраZenZenspkZenChaZenspkZenколмышпро193
TaiStiBosКозConRudFieNerСО-друMicплаStuAVTAbsAmeреаNewБ41пялрасSinПетЛипинсBegPDFRomBagUni
KenсерPetЛитЯчеElvугоЛитOneПосЛитЛитЗайАстКисЖурязыискWilTsuProLeoWinDVDChrШумUlekBiMysXXI
QueАбрNooвещXVIавтСтрклаQueПетВерАвтИльErnXXITerМайЧерПашНефSALTraразCouКорпропропроJeaПам
СамXIXИваNagМГослоКарсбоSidАвтскаПро