Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Pobieracie się?
Moderator: kris_k
Pobieracie się?
Pobieracie się już niedługo ale wciąż nie macie wybranych odpowiednich obrączek? To może nie najważniejsza ale jednak bardzo ważna kwestia, która zostaje z Wami na całe życie. Jeśli zatem szukacie nietypowych wzorów, pięknego wykonania, serdecznie polecamy zajrzeć na http://www.viadem.pl/pol_m_BIZUTERIA_Obraczki-413.html
Re: Pobieracie się?
My już jesteśmy po ślubie. Prawie 3 tygodnie 

Niektóre są naprawdę ładne, ale nie zdecydowałbym się takich rzeczy online kupować. Wolę iść do jublilera.
No to gratulacjefuriatka1 pisze:My już jesteśmy po ślubie. Prawie 3 tygodnie

Ale przecież nawet prestiżowe marki takie jak Kruk także prowadzą swoje sklepy internetowe, dzięki temu masz większy wybór niż w sklepie stacjonarnym. My kupiliśmy właśnie tam nasze obrączki ślubne, cena była naprawdę okazyjna co jeszcze bardziej nas zachęciło. Tutaj jakby co masz link do ich sklepu http://wkruk.pl/obraczki . A jeśli już tak bardzo nie lubisz zakupów online to zawsze można rozejrzeć się w domu spokojnie po asortymencie, tak by w salonie wiedzieć o co prosićTehade pisze:Niektóre są naprawdę ładne, ale nie zdecydowałbym się takich rzeczy online kupować. Wolę iść do jublilera.
Ja żyję na razie w wolnym związku i ślub to dla mnie zbędny wydatek. Bo widzicie, wesele jest głownie dla młodych, ja już mam pod 40. Więc gdzie mi tam do ślubów...
Wesele można zorganizować w każdym wieku kwestia chęci. Mnie się podobają takie rodzinne imprezy, ludzie mają okazje się spotkać, młodzi bawią się ze starymi, jest w tym jakiś urok. Oczywiście jest to kosztowane już same sale na wesele są dosyć drogie, do tego stroje, oprawa muzyczna, fotograf, kamera, obrączki, zaproszenia etc., etc. Ale raz w życiu warto !
-
- Kontaktowanie:
Jeśli przygotowujecie się do tego pięknego dnia, to nie możecie pominąć tego, by obejrzeć sale weselne w warszawie i okolicach. Na pewno znajdziecie tam takie miejsce, które bardzo przypadnie Wam do gustu. Sami sprawdźcie 

-
Ja nie widzę takiej potrzeby. Dobrze jest tak jak jest. Po co to zmieniać.
Ślub to zdecydowanie jedna z najlepszych chwil w życiu 

Jak się pobieracie to warto dobrze pomyśleć o wszystkim, ponieważ terminy są nie raz długie na coś naprawdę dobrego. Organizacja ślubu i wesela to jednak wyzwanie, gdzie trzeba dobrze się wywiązać. Może wam w tym pomóż np. http://tobedziepieknyslub.pl . Idealna propozycja dla osób, które chcą mieć swój wymarzony ślub w dobrym stylu i zapięte wszystko na ostatni guzik.
Ślub to piękna uroczystość którą pamięta się do końca życia. Ale nic na siłę, jeśli nie ma pewności to lepiej sobie odpuścić.
Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2018 11:44 am przez daminaxo, łącznie zmieniany 1 raz.