Witamy na Forum Polonii w Dallas!
muzyka
Moderator: kris_k
-
też słucham w pracy radia, chociaż wiem, że nie każdy szef toleruje takie rzeczy i może pogonić, bo to praca, a nie jakieś rozrywki
po godzinach lubię posłuchać jakiejś fajnej muzyki ze starych płyt albo wyszukać sobie jakąś ciekawą stronę muzyczną w internecie, kiedyś lubiłam open.fm, lubię też muzykę dostępną na yt, mam ulubione playlisty

Zależy jaka praca - natomiast u mnie nie wyobrażam sobie, żebym nie mógł posłuchać muzyki w radiu...
-
a ja słucham radia nałogowo, bo dobrze mnie to nastawia do pracy, lubię stacje tylko z muzyką, najlepiej energetyczną, jak podają zbyt dużo wiadomości albo zapełniają czas antenowy jałową dyskusją o niczym, to zawsze zmieniam stację
słucham radia w domu przy codziennych czynnościach i w pracy, polecam 

-
Radio daje swoista zywiolowosc, taki dynamizm, radio jest dobrym towarzyszem kiedy sie jest samemu w domu, ale jezeli chcemy posluchac czegos wartosciowego, preferuje puscic wybrana przez siebie plyte, a nie to co ktos chce mi wpoic, bo dyrekcja sobie zyczy. i te cholerne reklamy, to w ogole zadna przyjemnosc, a ich niestety ciagle przybywa, bo teraz wszedzie $$$.