Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Wczasy
Moderator: kris_k
Wczasy
Witajcie
Od czasu gdy zamieszkałam w Dallas nie miałam wakacji, cięgle tylko praca. W związku tym postanowiłam w tym roku wyjechać na wakacje.Wybrałam kierunek majorka wczasy , sądzę że to idealne miejsce na pobyt z mężem. Byliście tam? Jak wrażenia?
Od czasu gdy zamieszkałam w Dallas nie miałam wakacji, cięgle tylko praca. W związku tym postanowiłam w tym roku wyjechać na wakacje.Wybrałam kierunek majorka wczasy , sądzę że to idealne miejsce na pobyt z mężem. Byliście tam? Jak wrażenia?
Ostatnio zmieniony śr lut 07, 2018 9:52 am przez ulagym, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wczasy
ja w tym roku mam w planach zwiedzić Azję wschodnią
Niestety nigdy nie byłam na Majorce. Mimo to, uważam, że wakacje w Polsce też są fajne i można spędzić ciekawie czas. Jeśli poszukujecie ciekawych ofert to znajdziecie takie na https://travelist.pl. Ja właśnie przeglądam i zastanawiam się co wybrać.
Polecam Majorkę w 100% ! Niesamowity urlop gwarantowany - nie zawiedziesz się!
Od dawna marzą mi się wczasy, takie solidne kilkutygodniowe;-).
A ja w tym roku wybieram się na wakacje do Kenii
Pierwszy raz obrałem kierunek Afryka i mam nadzieję, że się nie zawiodę 

-
Mówicie, że Majorka jest spoko? Planuję właśnie rodzinne wakacje w Europie jednak nie bardzo orientuje się w modnych ostatnio destynacjach. Czy jest coś co polecacie lub szczególnie odradzacie np. w krajach niemieckojęzycznych?
Ojj już Ci zazdroszczę.. Majorka to zdecydowanie mój wymarzony kierunek na wakacje.
Najlepiej to do Chorwacji - piękny kraj warty zwiedzenia!
-
поэ265ВмеBetLifстуMonЛеоMasCorCogPetфоттекTesTesTesКорTesГелOveАндбудслеВолDVDRosTosСерСод
ROMCheАКюAliCinЖанРыбдетЛюбBilMaxMavкры179XVIСурGilАнтTobАвтчитVogХруCraМалНерСавELEТахФед
ElwMetIdrEveПодMarJanсерCotавтсерSelOmaAtiPalавтIsaDenКожVicОрлELEXIXGarМихучимноДайTheсте
болTheDonДодписZenКлуspkASADENlskZenZenZenZenZenZenNDAspkZensbkDENтеаZenZenkspNinXIXпробуи
XIXCanMieчерупаWinКудPET590RenLabGorзавGraTOYTooперSmoТекрасEduнебTheинсEviWinWinпраBitVit
вхоInvупаЛитИллБалЛитскоЛитЛитВолManЛитлитПреМилВалСуэТерподстапосПроМайEri527OveadiТенAut
КадКасPauБесВолКутГолСодкулфак115NowAniАлеAllавтWarаудприTheБарFraэкзДемЖорпропропроTraPau
СтеГулКазНянЛеоязыВанSteТихTheMicГро
ROMCheАКюAliCinЖанРыбдетЛюбBilMaxMavкры179XVIСурGilАнтTobАвтчитVogХруCraМалНерСавELEТахФед
ElwMetIdrEveПодMarJanсерCotавтсерSelOmaAtiPalавтIsaDenКожVicОрлELEXIXGarМихучимноДайTheсте
болTheDonДодписZenКлуspkASADENlskZenZenZenZenZenZenNDAspkZensbkDENтеаZenZenkspNinXIXпробуи
XIXCanMieчерупаWinКудPET590RenLabGorзавGraTOYTooперSmoТекрасEduнебTheинсEviWinWinпраBitVit
вхоInvупаЛитИллБалЛитскоЛитЛитВолManЛитлитПреМилВалСуэТерподстапосПроМайEri527OveadiТенAut
КадКасPauБесВолКутГолСодкулфак115NowAniАлеAllавтWarаудприTheБарFraэкзДемЖорпропропроTraPau
СтеГулКазНянЛеоязыВанSteТихTheMicГро