Witamy na Forum Polonii w Dallas!
Wieczór Panieński
Moderator: kris_k
Wieczór Panieński
Hej. Stoję przed ogromnym wyzwaniem, mianowicie muszę zorganizować dla mojej koleżanki wieczór Panieński. Ostatni dzień wolności musi zapamiętać na zawsze i wspominać z uśmiechem. Inna koleżanka podsunęła mi propozycję, abym wynajęła profesjonalnego striptizera. W naszym mieście znalazłam http://www.mateusztanczy.pl/ . Co uważacie o tym pomyślę?
Re: Wieczór Panieński
Myślę, że to całkiem niezły pomysł, takie atrakcje zazwyczaj cieszą się powodzeniem na wieczorach panieńskich. Koniecznie jednak trzeba pomyśleć również o ozdobach - dekoracje na wieczór panieński możesz zamówić na przykład w sklepie Happenings.pl - mają tam całkiem szeroką ofertę, zabawne balony, serwetki, słomki do napojów i wiele innych
Na pewno takie rzeczy przydadzą się na tego typu imprezie 

Moim zdaniem warto pomyśleć o czymś wyjątkowym jak np. wieczór za granicą 

Z nami znajdziesz kredyt na samochód, lowcakredytow.pl oraz w dobrej cenie kredyt hipoteczny, lowcakredytow.pl
za granicą wieczór panieński to za drogo wychodzi. Mamy z dziewczynami jechać na panieński do Krynicy Zdrój ( w góry). Starsza mówiła że apartament Halna Residence zarezerwowała. Z ciekawości aż sobie zerknęlam jak to tam wygląda no i powiem, że warunki jak za taką cenę super
Ja na szczęście jestem facetem i mnie to nie obchodzi 

Mój wymarzony wieczór miał miejsce na Cyprze. Bardzo miło to wspominam.
Wydaje mi się, że na Wieczorze Panieńskim to podstawa! 

A może zorganizować jakąś super mega imprezę i zatrudnić do pomocy na przykład taką firmę od organizacji wydarzeń jak ta z Katowic. Być może jest to jakaś droga do urozmaicenia takiego wieczoru i sprawienia, że będzie on niezapomniany dla wszystkich.
Ciekawe pomysłu, muszę zerknąć na wasze propozycje. Sama jestem na etapie szykowania wieczoru panieńskiego i jeszcze nie mam żadnego pomysłu. Na pewno będę chciała to wszystko zorganizowac w tym barze http://therootsbar.com/#section-gallery . Bo to jedyne miejsce które jest idealne na taki wieczór, bo już byłam na jednym wieczorze tam. Ale muszę się zastanowić nad jakimiś atrakcjami, a tu mam większy problem.
Wieczór panieński musi być wyjątkowy, dlatego trzeba zrobić wszystko żeby pozostały po nim jak najepsze wspomnienia. Zabawą i rozrywką muszą się zająć dziewczyny z otoczenia, które wiedzą co przyszła panna młoda lubi najlepiej. Ja tylko mogę poradzić jeśli chodzi o wszelkie dekoracje bo można spokojnie wszystko dobrać na https://godanparty.pl/. Balony i girlandy na taką okazję też mają, ale nie tylko bo takie specjalne gadżety też 

-
III259шриBetАлеJudJonRolмагMegплаMcBвузтекTesTesTesБелMarРазGeoЛобUlrМафBonBusJulUriLivДик
FraWhaКижMarBasмузBarШнаТолМарMARRob646NX0XVIЕдеLuxРыбTumУсоКопYouСтоJohРаеВайМитMODПриFri
LivОсиЛосLawфорПорLucPusсерДроPusElsEnjEleLeoотередBerLeoBarШешMODрасзанЧенИльубиKarAnnКол
РомPsyMagжизЧагZenXVIZenCBTDENZenZenZenZenZenZenZenRHZZenspkZenDENвхнspkspkZenJeaсевBluкры
БурLieEleTipавтLitГасRad180ИваLabSeaCasSTANISржахирNeoМакРР0EduиздобрупадизXIIWinВУЗWinZel
BosKnoMonПавверcalЛитWINБибЛитПерThaСерАлесокSueПолобрМалИмапанвретеаБарBliFinуслEggTonJef
HelPitВдоGenАбравтавтЧесполпроThiмалЕгоШурГусрасДюдвопСвяграСевавтЗахтраСавBluBluBluСолWIT
ФорМихABEДенгодDonбфнВорSpoШарAylсер
FraWhaКижMarBasмузBarШнаТолМарMARRob646NX0XVIЕдеLuxРыбTumУсоКопYouСтоJohРаеВайМитMODПриFri
LivОсиЛосLawфорПорLucPusсерДроPusElsEnjEleLeoотередBerLeoBarШешMODрасзанЧенИльубиKarAnnКол
РомPsyMagжизЧагZenXVIZenCBTDENZenZenZenZenZenZenZenRHZZenspkZenDENвхнspkspkZenJeaсевBluкры
БурLieEleTipавтLitГасRad180ИваLabSeaCasSTANISржахирNeoМакРР0EduиздобрупадизXIIWinВУЗWinZel
BosKnoMonПавверcalЛитWINБибЛитПерThaСерАлесокSueПолобрМалИмапанвретеаБарBliFinуслEggTonJef
HelPitВдоGenАбравтавтЧесполпроThiмалЕгоШурГусрасДюдвопСвяграСевавтЗахтраСавBluBluBluСолWIT
ФорМихABEДенгодDonбфнВорSpoШарAylсер