| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pxch
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 11:49 pm Temat postu: Weekendy i nie tylko (w Texasie) |
|
|
Cześć,
nie chce uprawiac tu propagandy i reklamować "Texas Highways", ale to niezłe pismo dla zainteresowanych turystyka i historia Texasu. W kazdym numerze znajduje sie tez rubryka" Texas Events Calendar" z comiesięcznym spisem aktualnych imprez kulturalno-turystyczno-rozrywkowych.
więcej na : www.texashighways.com
Pozdro dla wszystkich - pxch |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariuszbemowo

|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 4:57 am Temat postu: Czy jakaś wiekla impreza w Dallas w lutym jest? |
|
|
| czy w dniach 3 luty do 16 luty 2009 są jakieś eventy lub wydarzenia hucznie obchodzone w Dallas? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariuszbemowo

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Aga,pojade na pewno, chcę kupić kapelusz kowboja, ile max mogę zapąłcić,pytam Cie jako eksperta, obstawiam 20 do 50$, zgadłem?
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aga
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 6:14 pm Temat postu: |
|
|
od $15 w gore, zalezy czy chcesz taki dla turystow czy "prawdziwy", recznie robiony na rozmiar  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pisiorek z Warszawy Gość
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 5:49 pm Temat postu: Wybierz sie na rodeo |
|
|
| Wybierz sie na rodeo jak cos zobaczyc orginalnego w Fort Worth a potem na piwko kolo rodeo, zycie nocne tam kwitnie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|